Palvelut

Ravintolassamme jäjestät kokoukset, juhlat ja illanistujaiset. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella, Turun ja Tampereen puolessavälissä. Lähimmät kaupungit Forssa ja Loimaa. 

 

 

 

Loimijoki golf

Majatalon läheisyydessä sijaitsee Loimijoki Golf. Järjestämme kyydityksen kentän ja majatalon välillä (lisämaksullinen palvelu). 

Loimijoki Golfin kaunis 18-reikäinen kenttä sijaitsee Lounais-Hämeessä, Ypäjän kunnassa. Kentän on suunnitellut legendaarisen Graham Cooken oppeja noudattaen Christian Lagerstedt. Nimensä golfkenttä on saanut sen kupeessa virtaavasta Loimijoesta. Veden lisäksi kenttä saa vaihtelevuutta monimuotoisista metsäsaarekkeista.

Loimijoki Golf tunnetaan rauhallisesta maalaismiljööstä, rennosta klubitunnelmastaan sekä kauniista, huippukuntoisesta kentästä, joka tarjoaa haastetta ja hienoja pelielämyksiä kaiken tasoisille pelaajille.

Kentällä toimii myös range, jossa on mahdollisuus lyödä joko nurmelta tai matoilta, chippi- ja pitch-alue, harjoitusbunkkerit ja kolme puttiviheriötä. Harjoitusalueille voi tulla tutustumaan lajiin kuka tahansa kokemukseen katsomatta. Välinevuokraamo löytyy golftoimistolta.

Varaa tästä

Majoittaudu mukavasti Ypäjällä!

Varaukset numerosta

045 356 9209

majatalo.villaemilia@gmail.com

Yhteystiedot

Majatalo & Ravintola Villa Emilia

Perttulantie 3
32100 YPÄJÄ

majatalo.villaemilia@gmail.com

Puh. 045 356 9209

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3